• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viisnurk kahe poole aasta madalaimal tasemel

  Viisnurga aktsiat tabanud müügisurve vedas väärtpaberi eile 26,60 kroonini ehk viimase kahe ja poole aasta madalaimale tasemele.
  Eilsest sulgemistasemest viimati alles 2000. aasta 17. aprillil vähem maksnud puidutööstusettevõtte aktsia kaotas alla 200 tuhande kroonise käibega oma väärtusest koguni 6,6. Kiiret langust võimendas väärtpaberi madal likviidsus, mille tulemusena oli päeva lõpus ostupoolel järel vaid kaks orderit, millest parim pakkus aktsiale vaid 25,19 kroonist ostuhinda.
  Ettevõtte aktsia on olnud pidevas languses alates selle aasta aprilli lõpust, kui väärtpaberi hind küündis üle 47 krooni. Peale seda perioodi on Viisnurk avaldanud oma esimese, teise ja kolmanda kvartali majandustulemused, millest kahele reageeriti väga kiire langusega. Ning põhjust on selleks ka olnud.
  Kui veebruari lõpus avaldatud ettevõtte 2002. aasta tulevikuperspektiivides sooviti sel aastal saavutada üle 15ne käibekasv ja umbes 32 mln kroonine puhaskasum, siis tegelikkuses võib Viisnurga käive sel aastal hoopis langeda ning kasumi asemel kahjum tulla.
  Ülejäänud turg oli eile kergelt langev.
  Kolmapäeval viimase kaheksa kuu suurimat käivet näidanud Hansapanga aktsia oli eile endiselt löögihoos. Üleeilsele 30,6 mln kroonise käibele tuli alla vanduda vaid pool mln krooni. Väärtpaber taandus päevaga 0,4. Umbes samaväärse languse tegid läbi ka Eesti Telekomi, Norma ja Merko Ehituse aktsia.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.