Ülo Toomsalu • 21. veebruar 2003 kell 7:36

Pärnu PM: Pärnu Soojus soovib hinda tõsta

AS Pärnu Soojus esitas energiaturu inspektsioonile taotluse soojuse hinna tõstmiseks, viimati tõsteti hinda läinud sügisel.

Pärnu Soojus soovib ettevõtte bilansis olevate soojussõlmede tarbijatele kehtestada uueks hinnaks 466 krooni megavatt-tunni kohta ja teistele tarbijatele 437 krooni ilma käibemaksuta, kirjutab Pärnu Postimees.

Energiaturu inspektsioon vastab Pärnu Soojuse taotlusele märtsi alguses.

Viimati tõstis Pärnu Soojus hinda läinud aasta 1. oktoobril. Siis tõusis Pärnu Soojusele kuuluvate soojusmõõtjatega tarbijatele müüdava soojuse hind 440 kroonile, teiste tarbijate soojus kallines 404 kroonile.

Vastavalt seadusele tuleb soojuse hinna muudatused avalikustada pool aastat enne hinna muutmist.

Hetkel kuum