Lauri Linnamäe • 28. august 2003 kell 14:10

Tulika Takso: EMT sidekatkestused sunnivad oma tavanumbrit reklaamima

Tulika Takso peab EMT sidekatkestuste tõttu ilmselt hakkama reklaamima oma tavatelefoni numbrit.

'Praegu on meie reklaam suunatud sajaprotsendiliselt lühinumbri teadvustamisele,' sõnas Tulika Takso juhatuse esimees Anne Rebane. Tema hinnangul on aga sidehäired EMT võrgus, mille kaudu töötab ka Tulika lühinumber, muutunud liiga sagedaseks. 'Peame hakkama mõtlema oma tavanumbri reklaamimisele,' tunnistas Rebane.

Suurt segadust taksofirma töös levihäire ei tekitanud, pigem kannatasid kliendid, lisas Rebane. 'Inimesed pidid sekretärile helistama ja pikka tellimisnumbrit küsima, sest nad ei saanud lühinumbril ühendust, me ei saanud tagasi helistada neile kes olid oma mobiilinumbri kontaktiks jätnud,' kirjeldas Rebane.

Hetkel kuum