Lauri Linnamäe • 2. september 2003 kell 13:39

Laeva- ja kopterifirmad Finnairi hinnasõda ei karda

Laevafirmad ning Tallinna ja Helsingi vahelise kopteriliini operaator Finnairi uut hinnastrateegiat ning odavat Tallinn-Helsingi piletihinda ei karda.

Finnairi teatel hakkab nende odavaim edasi-tagasi lennupilet Helsingisse maksma 700 krooni pluss lennujaamamaksud, kirjutas Postimees Online.

Silja Line Eesti juhi Meelis Laido sõnul saab kiirlaevadega suvisel ajal vaieldamatult odavamalt ja kiiremalt Tallinnast Helsingisse. Samuti tõstab ta esile, et autosid lennukiga üle ei vea. 'Kui miskit mõju on, siis ainult talvel, mil osa inimesi tahab kiiremini üle lahe saada,' lausus ta.

Copterline Eesti juhi Tõnis Lepa sõnul on küsimus selles, kui palju on lennukis sellise odava hinnaga kohti. Kuna ta nende arvu kuigi suureks ei pea, siis ei usu ta lennukist ka suurt konkurenti tõusvat.

Hetkel kuum