Andres Kärssin • 25. september 2003 kell 8:22

Tallinna tarbijakaitse trahvis üle poolte kontrollitud ettevõtetest

Tallinna tarbijakaitse trahvis nõuete rikkumise eest kaubanduses, teeninduses ja toitlustuses tänavu kaheksa kuuga rohkem kui pooli kontrollituid.

Tallinna Ettevõtlusameti tarbijakaitse teenistuse direktor Aave Põdra ütles Raepressi vahendusel, et kaheksa kuu jooksul on kontrollitud 1112 kaupu ning teenuseid pakkuvat ettevõtet ja avastatud 542 tarbijakaitseseaduse vastu eksimist.

'Kõigil neil juhtudel on algatatud väärteo menetlus ja määratud rahatrahve kokku 771160 krooni eest,' ütles Aave Põdra.

Elamumajandust ja kommunaalteenuseid puudutavaid küsimusi on käesoleva aasta 8 kuu jooksul lahendatud 1296. korral. Septembris on kommunaalvaldkonda puudutavates küsimustes linna tarbijakaitse teenistuse poole pöördutud 91 korda.

Hetkel kuum