Liis Kängsepp • 16. oktoober 2003 kell 11:55

Marhaba Tours täitis pooleteise kuuga 30% talvisest müügiplaanist

Marhaba Tours on pooleteise kuuga müünud talvahooajale planeeritud 4000 kohast 30% ehk umbes 1200 kohta, esimesed kolm reisi on täiesti välja müüdud.

Suurt huvi Marhaba Toursi Egiptuse reiside vastu põhjendab ettevõtte juht Epp Rääbis mitmekülgse hotellivaliku ning atraktiivse sihtkohaga. Rääbise sõnul mängib olulist rolli ka reiside suhteliselt odav hind, milles sisaldub konkurentidega võrreldes rohkem lisaväärtusi.

Suurbritannia-Egiptuse kapitalil põhinev Marhaba Tours pakub Egiptusesse Tallinnast otselennuga reise sõltuvalt hotellist hinnavahemikus 5990-19 990 krooni. Ühe- või mitmenädalane reis sisaldab edasi-tagasi lennupileteid, lennujaamatransfeere, majutust hommikusöögiga 3- kuni 5-tärni hotellis, eestikeelsete reisijuhtide teenuseid ja tutvumist Naama Bay"ga. Marhaba Toursil on sihtkohas ka üks venekeelne reisijuht.

Marhaba Toursi otsereisid Sharm el Sheikhi hakkavad toimuma igal nädalal neljapäeviti 163-kohalise Luxor Airi lennukiga. Marhaba Toursi esimene reis Egiptuse tuntuimasse kuurortlinna Sharm el Sheikhi startis täna keskpäeval.

Hetkel kuum