Eda-Liis Kann • 3. november 2003 kell 22:00

Müügivõistlustel üle 300 osaleja

CV-Online Group Baltikumi turundusjuhi Tiina Saare sõnul selgub täpne osalejate arv täna. ?Kindlasti ületab see eelmise aasta osalejate arvu,? lisas Saar. Eelneval kahel aastal on osavõtjate hulk olnud 300 piires ning mõlemal korral võitjaks tulnud naisterahvas. Esimesel aastal Triin Lõoke, mullu Mari Markson.

Seekordne müügivõistlus erineb varasematest selle poolest, et igal võistluspäeval pääsevad edasi vaid need, kelle tulemus ületab keskmise. Kolmel võistluspäeval tuleb lahendada internetipõhiselt kaks müügiülesannet ning neid hindab 10punkti süsteemis 6-liikmeline žürii (Toomas Pärna United Motorsist; Aala Palm Stockmannist; Terje Kivimäe Ernst & Young Baltic ASist; Jürgen Jukk Systemairist, Janek Metsva V&Sist ja Hard Perk Vain SMDst). Hindamisel võetakse arvesse oletatavat tulemuslikkust, õige kavatsuse olemasolu, loovust, lihtsust, selgust, müügiprotsessi juhtimisvõimet, ettenägelikkust, sõnalist ökonoomsust ja minimaalse uue info sissetoomist.

Kokku kestab võistlus neli päeva. Finaal toimub seekord neljandal päeval internetiväliselt, kus müügiinimesed reaalses müügiväitluses proovile pannakse.

Müügivõistlus toimub aadressil www.cv.ee , kuhu oodatakse nii osalejaid kui ka võistlusele kaasaelajaid. Võistlusega saab liituda tänase päeva jooksul kuni kella 17:00ni. Võitja selgub 7. novembri pealelõunal.

Hetkel kuum