• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja ootaski kahekordset kvartalikasumit

  Kontsern teatas börsile, et kolmanda kvartali konsolideeritud kasum oli 15,8 miljonit krooni, mis on 80 suurem kui mullu samal ajal. Samas jäi Tallinna Kaubamaja kontserni selle aasta 9 kuu ligi 29 miljoni kroonine kasum möödunud aasta tulemusele alla 10.
  Tallinna Kaubamaja kolmanda kvartali käive kasvas aastataguse perioodiga võrreldes 23, ulatudes 443 miljoni kroonini.
  See viis kaubanduskonteri üheksa kuu konsolideeritud netokäibe 1,23 miljardi kroonini, mis on 15 suurem möödunud aasta sama perioodi tulemusest.
  Puusepp märkis, et kvartalitulemus oli ootuspärane, kuna uued selverid on korralikult tööle hakanud. Tema sõnul toob uute majade avamine alati kaasa käivitamisperioodi. Puusepp on rahul, et suudeti kummutada klientide seas levinud müüt selverist kui kallist ja eksklusiivsest poest. ?Nägime selle arvamuse muutmisega palju vaeva ja see tasus end ära,? märkis Puusepp.
  Ettevõte kirjutas börsiteates, et suurima panuse III kvartali kasumlikkuse paranemisele andis selveri kett (40 kasumi kasvust). Eriti rahul on kontsern uute Torupilli ja Merimetsa selverite käivitumisega.
  Samuti on hoo sisse saanud kaubamaja. ?Tulud on kasvanud,? oli Puusepp rahul. Hästi on juhi sõnul käivitunud ka Rocca al Mares avatud Kaubamaja filiaal, mis on tehtud prognoose isegi veidi ületanud.
  Üheksa kuu kasumi allajäämine möödunud aasta samale tulemusele on Puusepa sõnul tingitud sellest, et 2002. aasta lõpus avati palju uusi kaubanduspindu, mis ei mõjutanud möödunud, vaid selle aasta tulemusi. ?Tallinnas on konkurents viimase kahe aastaga oluliselt teravnenud, aga oleme suutnud säilitada efektiivsuse,? ütles Puusepp.
  Ka tulevikus on Tallinna Kaubamaja kontsernil kavas laieneda: 2004. aasta kevadel avatakse Viru keskus ja 2005. aasta kevadel Tartu Kaubamaja. ?Järgmine aasta tuleb veidi teistsugune, kus laieneme väga palju, aga kasum niivõrd palju ei kasva,? märkis Puusepp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.