• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  HP toob turule läbipaistvad skännerid

  Tooted on mõeldud nii kodu- kui ärikasutajatele, kellel lauapinnaga tavaliselt kitsas käes. Skännerite töö põhineb uuel optilisel süsteemil ning nn CCD-skaneerimistehnoloogial. Kuna skaneeritavad objektid asetatakse skännerisse näoga ülespoole, näevad kasutajad täpselt, mida nad skaneerivad. See omakorda võimaldab maksimaalset täpsust paigutusel.
  Scanjet 4600 ja 4670 skänneri kasutamine on suhteliselt lihtne, kiirusele ja tulemuse kvaliteedile pole tavakasutajal ka miskit ette heita ? optiline resolutsioon 2400 punkti tolli kohta (dpi) ja 48bitine värv lubavad arvutisse saada suuri ja selgeid pilte.
  Uute HP skänneritega saab sisuliselt kõike skaneerida. Toodetesse integreeritud tarkvara ArcSoft Panorama Maker võimaldab skaneerida suuri dokumente või kunstiteoseid (näiteks pabertahvlid, maalid, postrid vms) sektsioonide kaupa ning seejärel tükid omavahel automaatselt ühendada. Tänu läbipaistvale disainile on osade kaupa skaneerimine nüüd lihtsam.
  Lisaks sisaldab Scanjet 4670 läbipaistvate materjalide adapterit (Transparent Materials Adapter), mis võimaldab skaneerida näiteks 35 mm slaide ja negatiive. HP Scanjet 4600 juurde müüakse adapterit lisandina.
  Tänu pikale juhtmele saab mõlemat skännerit lihtsalt liigutada ja erinevatesse kohtadesse paigutada. Skaneerida on võimalik isegi seintelt. Skännerid on vastupidavad, läbipaistev klaas ei murdu ning peab hästi vastu kriimustustele.
  HP Scanjet 4600 ja HP Scanjet 4670 skännerid jõuavad Eestisse novembri alguses, 4600 hind on u 3400 kr ja ScanJet 4670 hind 4420 kr.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.