ÄP fototoimetus • 6. november 2003 kell 22:00

Märksõnaks silmailu ja erootika

?Pealava pakub nii kultuuri kui ka silmailu, kus tähelepanu all ei ole mitte seks, vaid erootika ja seda erinevate kunstivaldkondade kaudu, sekka loomulikult visuaalselt nauditavaid ja huvitavaid erootilisi etteasteid,? lubavad korraldajad.

Läbi aastate on Sexpeditsioonil esinenud tähed USAst, Rootsist, Hispaaniast, Soomest ja Inglismaalt. Nii ka sel korral.

?Saturday Night Fever Disco hullutab peasaalis külalisi oma kaheksakümnendate siivutu macho?tsemise, üledoseeritud glamuuri, litrite sära ja peegelkuulidega iga õhtu lõpul. Viis teemabaari loovad programmile lisaks eriliselt klubilise õhkkonna, kus vastavalt meeleolule saab kas idamaiselt vesipiipu tõmmata, meelalt padjakuhilates lesida, pööraselt pidutseda, ülikiireid pulsilööke talitseda või vaid naistele mõeldud meelelahutusest osa saada.

Kinosaalis näeb erootiliste filmide programmi. Repertuaar on valitud koostöös PÖFFi ning mitmete filmikriitikutega. Filmiprogrammi vaheaegadel saab kuulata tegijaid, kelle argipäevatöö seotud seksuaalsusega,? kirjeldavad Sexpeditsiooni korraldajad.

Striptiisiprogrammid on koondunud show-ruumi, kuhu tuleb eraldi sissepääsupilet lunastada.

Autor: ÄP

Hetkel kuum