• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Märksõnaks silmailu ja erootika

  ?Pealava pakub nii kultuuri kui ka silmailu, kus tähelepanu all ei ole mitte seks, vaid erootika ja seda erinevate kunstivaldkondade kaudu, sekka loomulikult visuaalselt nauditavaid ja huvitavaid erootilisi etteasteid,? lubavad korraldajad.
  Läbi aastate on Sexpeditsioonil esinenud tähed USAst, Rootsist, Hispaaniast, Soomest ja Inglismaalt. Nii ka sel korral.
  ?Saturday Night Fever Disco hullutab peasaalis külalisi oma kaheksakümnendate siivutu macho?tsemise, üledoseeritud glamuuri, litrite sära ja peegelkuulidega iga õhtu lõpul. Viis teemabaari loovad programmile lisaks eriliselt klubilise õhkkonna, kus vastavalt meeleolule saab kas idamaiselt vesipiipu tõmmata, meelalt padjakuhilates lesida, pööraselt pidutseda, ülikiireid pulsilööke talitseda või vaid naistele mõeldud meelelahutusest osa saada.
  Kinosaalis näeb erootiliste filmide programmi. Repertuaar on valitud koostöös PÖFFi ning mitmete filmikriitikutega. Filmiprogrammi vaheaegadel saab kuulata tegijaid, kelle argipäevatöö seotud seksuaalsusega,? kirjeldavad Sexpeditsiooni korraldajad.
  Striptiisiprogrammid on koondunud show-ruumi, kuhu tuleb eraldi sissepääsupilet lunastada.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.