• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülevaade tänastest ajalehtedest

  Eesti Päevaleht:

  Eestisse on jõudnud uus võltskaubaliik: oktoobrist alates on tuntud tööriistade Metabo sissetooja hädas võltsitud profitööriistadega.
  Õiguskantsler Allar Jõks nõuab peaminister Juhan Partsilt otsustavat tegutsemist, et Narva võimud lõpetaksid riigipiiri ületamisel ebaseadusliku ja Eesti rahvusvahelist mainet kahjustava automaksu kogumise.
  Eestis linnadevahelise pakiveoga tegelev Cargobus alustab järgmise aasta 1. maist pakivedu Berliini. Selleks konstrueeriti ja ehitati liinibussile sobivad haagised, mille katsetamine möödus Eesti teedel edukalt.
  Eesti vanima raamatupoe Rahva Raamatu omanikud sõlmisid nädalavahetusel advokaat Viktor Kaasikuga lepingu, millega nad saavad kasutada senisest märksa väiksemat pinda kesklinnas.
  Postimees:
  Pärast pooleaastast võimulolekut on valitsuse kõige populaarsem liige peaminister Juhan Parts (Res Publica), selgus Emori uuringust, mille käigus küsitleti oktoobri lõpul ja novembri algul 504 inimest.
  Kindlustusseltside hinnangul üritab iga seitsmes kahjukindlustusvõtja kas kahju suurendades või pärast õnnetust tagantjärele kindlustust vormistades seltsidel nahka üle kõrvade tõmmata.
  Alates järgmisest kevadest Euroopa Liitu kuuludes saab Eesti enam kui 60 000 töötu jaoks taotleda Euroopa sotsiaalfondilt miljoneid kroone pikaajaliste tööotsijate ja noorte inimeste väljaõppeks ning tööle rakendamiseks.
  Tallinn laseb spetsialistidel hinnata ligi viitsada südalinna puiesteede äärset vana puud, et selgitada, millised neist võivad halva seisundi tõttu jalakäijatele ja autodele ohtlikud olla.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.