Ülo Toomsalu • 17. november 2003 kell 6:38

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht:

Eestisse on jõudnud uus võltskaubaliik: oktoobrist alates on tuntud tööriistade Metabo sissetooja hädas võltsitud profitööriistadega.

Õiguskantsler Allar Jõks nõuab peaminister Juhan Partsilt otsustavat tegutsemist, et Narva võimud lõpetaksid riigipiiri ületamisel ebaseadusliku ja Eesti rahvusvahelist mainet kahjustava automaksu kogumise.

Eestis linnadevahelise pakiveoga tegelev Cargobus alustab järgmise aasta 1. maist pakivedu Berliini. Selleks konstrueeriti ja ehitati liinibussile sobivad haagised, mille katsetamine möödus Eesti teedel edukalt.

Eesti vanima raamatupoe Rahva Raamatu omanikud sõlmisid nädalavahetusel advokaat Viktor Kaasikuga lepingu, millega nad saavad kasutada senisest märksa väiksemat pinda kesklinnas.

Postimees:

Pärast pooleaastast võimulolekut on valitsuse kõige populaarsem liige peaminister Juhan Parts (Res Publica), selgus Emori uuringust, mille käigus küsitleti oktoobri lõpul ja novembri algul 504 inimest.

Kindlustusseltside hinnangul üritab iga seitsmes kahjukindlustusvõtja kas kahju suurendades või pärast õnnetust tagantjärele kindlustust vormistades seltsidel nahka üle kõrvade tõmmata.

Alates järgmisest kevadest Euroopa Liitu kuuludes saab Eesti enam kui 60 000 töötu jaoks taotleda Euroopa sotsiaalfondilt miljoneid kroone pikaajaliste tööotsijate ja noorte inimeste väljaõppeks ning tööle rakendamiseks.

Tallinn laseb spetsialistidel hinnata ligi viitsada südalinna puiesteede äärset vana puud, et selgitada, millised neist võivad halva seisundi tõttu jalakäijatele ja autodele ohtlikud olla.

Hetkel kuum