Rivo Sarapik • 24. november 2003 kell 22:00

Schenker tegi aasta logistikateo

Schenkeri uus terminal on ehitatud kõrgeid efektiivsus- ja kvaliteedinõudeid järgides. 28 miljonit krooni maksnud hoone on ühendatud vana, samuti rekonstrueeritud terminaliga, mis kokku moodustavad ühtse 4000 ruutmeetri suuruse kompleksi. Terminalis on loodud tingimused auto-, lennu- ja konteinersaadetiste käsitlemiseks. Terminalis saab lühiajaliselt säilitada kolmes erinevas külmsektsioonis kaupu erineval temperaruurirežiimil (kuni -20 kraadi). Uues kompleksis asuvad ka Tallinna jaotusvedude veokorraldajad, mis võldab vajadusel operatiivselt sekkuda tööprotsessi.

Auhinnalisele kohale jõudsid ka Äripäeva kvartalikiri Logistika ja ekspedeerimisfirma AS IK Speditor välja töötatud ekspedeerimistarkvara X-Sped.

Logistikateo konkurss toimus tänavu teist korda. Konkursile esitatud töödest valisid parima ligi 500 logistikaspetsialist üle Eesti.

Mullu võitis konkursi Telema Grupp mobiilse müügimehe teenusega, teisel kohal oli AS Kalev oma logistilise protsessi muutmisega ning kolmas Rautakesko ettevõtte logistika ümberkorraldusega.

Hetkel kuum