4. detsember 2003 kell 22:00

Tavaline kahtlusalune

Hip-hopi valitsejanna viies album ja järjekordne õnnestumine.

Pärast nädalaid keskmisel tasemel popalbumite seltskonnas viibimist tuli Missy oma ja selle tõttu hävis osaliselt minu kodune helisüsteem.

Bassikõlarid pandi proovile juba pärast Mary J. Blige?iga esitatud sissejuhatust, sest ?Pass The Dutch?i? sarnast koletist pole kuulda olnud Elliotti mullusest ?Work It?ist? saadik. Plaat jätkub sama võimsalt ja hämmastab isegi leebematel momentidel.

Hip-hopalbumite kohustuslikud koostöölood on rutiinivabad ja muidu kõikjale palgatud Sean Paul on õnneks mängust välja jäetud. Head tööd teevad Jay-Z ja R Kelly ja muidugi kaasprodutsent Timbaland. Mees, kelle sõnul on hip-hop sellises paigalseisus, et töö Coldplayga võiks olla järgmine väljakutse.

Tema ja Missy keemia on aga endiselt ebamaiselt kõrgel tasemel.

Album, mis meeldiks isegi neile, kellele must muusika muidu ei sobi.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum