Ülo Toomsalu • 18. detsember 2003 kell 6:59

SLÕL: pangarööv Mustamäel

Relvastatud röövel tungis eile Tammsaare tee 89 asuvasse Krediidipanga kontorisse ja võttis kaasa ligi 100 000 krooni.

«Politseisse helistas eile veidi pärast viit inimene, kes oli möödudes kuulnud kontori poolt pauku,» ütles Tallinna prefektuuri pressiesindaja Helin Taal eile õhtul SL Õhtulehele. Patrull jõudis kohale kuue minutiga.

Veidi enne kella viit eile õhtupoolikul sisenes Tammsaare tee 89 Krediidipanga kontorisse maski ja tumedate riietega pikemat kasvu mees. Vene keeles nõudis ta kahelt tööl olnud tellerilt relvaga ähvardades raha. Kui ta ühele naisele gaasi näkku laskis, avas kolleeg kassa. Pangaröövija haaras seal olnud sularaha ja põgenes. Samal ajal vajutas teller häirenupule.

«Meie töötajad tegutsesid ettekirjutuste järgi,» ütles Krediidipanga juhatuse esimees Andres Kluge eile telekanali TV3 «Seitsmestele uudistele».

Kui suur täpselt röövitud rahasumma oli, polnud eile õhtul veel teada. Panga turundusjuhi Priit Põikliku sõnul ei ületa see 100 000 krooni. «Viga ei saanud õnneks keegi. Kui kahe pangatelleri ?okk ja vapustus välja arvata,» lisas ta. ETV «Aktuaalse kaamera» andmeil sai üks teller siiski kergelt viga.

Tema sõnul olid kõik turvanõuded täidetud, kuid röövi eest pole mitte keegi kaitstud.

Hetkel kuum