17. veebruar 2004 kell 8:28

Vodafone võib AT&T Wirelessile suurima pakkumise teha

Vodafone Group võib asjasse pühendatud allikate väitel tõsta oma pakkumist AT T Wirelessi aktsiatele 39,4 mld dollarini.

Samas arvatakse, et teine USA kolmanda mobiilsideoperaatori tahtja Cingular Wireless oma pakkumishinda ei tõsta, kirjutab uudisteagentuur Reuters.

Kolme asjasse pühendatud allika väitel võib Vodafone Group pakkuda AT T Wirelessi aktsia eest 14,50 dollarit, samas kui USA teine mobiilsideoperaator Cingular Wireless oma pakkumishinda 14 dollarilt aktsia kohta tõsta ei tohiks.

Mõlemad kosilaselt tegid oma ametlikud ostupakkumised teatavaks möödunud reedel. Kuna kumbki pakutav summa jäi 38 mld dollari kanti (14 dollarit aktsia kohta) pidi AT T Wireless pöörama allikate väitel rohkem tähelepanu teistele aspektidele.

Kõik kolm osapoolt keeldusid kuulujuttu kommenteerimast.

14,50 dollarine aktsiahind tähendaks 23% suurust preemiat võrreldes AT T Wireless aktsia viimase sulgemishinnaga. Viimase kuuga on AT T Wireless aktsia kosunud juba 38%, kuna investorite entusiasm võimaliku ülevõtmise kohta ja varjutanud mobiiloperaatori neljanda kvartali ootamatut kahjumit.

Hetkel kuum