Onnineni käive Eestis oli eelmisel aastal 206 miljonit krooni

19. veebruar 2004, 13:14

Tehnokommunikatsioonikaupade hulgimüügiga tegeleva kontserni Onninen käive Eestis suurenes 2003. aastal 26%, 206,1 miljoni kroonini, teatas ettevõte.

Möödunud aasta käive kolmes Balti riigis kokku ulatus ligi 444 miljoni kroonini, kasvades aastaga 26% (2002. a. 351 milj. krooni) - eriti tugeva arengutempoga paistis silma tegevus Leedus.

Onninen Eesti 2003. aasta suuremate projektide hulka kuuluvad Viru Keskus (kütte-, sprinkler- ning jahutussüsteemi tarned) ja Ülemiste Keskus Tallinnas, samuti mitmesugused tarned Narvas Balti ja Eesti elektrijaama renoveerimistöödele.

'2004. aasta plaanide kohaselt avame uue Onninen Express hulgimüügilao Ida-Virumaal, jätkame klienditeeninduse täiustamist ning aktiivset tegutsemist kasvaval turul. Meie strateegiline eesmärk on pakkuda kaupu ja teenuseid klientidele logistiliselt maksimaalselt lähedal asuvates müügipunktides ning vahendada kaupade kasutamist puudutavat infot ehitusala professionaalidele.' lisas Virkus.

Onninen Grupi jaoks tähistas 2003. aasta järjekordse laienemise edukat lõpulejõudmist: 2003. aasta käibe kasvust andis lõviosa Norra juhtiv elektritarvete hulgimüüja Eilag, mille Onninen omandas 2002. aastal. Grupi käive tõusis möödunud aastal ligi 15% - 930,3 miljonilt eurolt 2002. aastal 1,066 miljardi euroni 2003ndal. Samuti jätkus grupi laienemine: Poolas LodzŽis avas uksed uus keskladu ning Onninen jõudis Aasiasse, avades esinduse Uurali mägede taga asuvas Jekaterinburgis.

Onninen on Soome päritolu tehnokommunikatsiooni kaupade ja teenuste hulgimüügiga tegelev kontsern, kes pakub pakub lahendusi kütte-, veevarustuse ja kanalisatsiooni, elektri-, ventilatsiooni- ja külmatehnika-ala professionaalidele. Hetkel opereerib Onninen viite hulgimüügiladu Baltimaades, millest kolm on Eestis. Ettevõttel on kolmes Balti riigis kokku enam kui 10 000 klienti, kellele pakutakse üle 6000 erineva toote kohapeal ning 200 000 toodet tellimisel. Kontserni Onninen Baltimaade ettevõtetes töötab kokku 145 inimest, neist 64 Eestis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing