EPL: Pärnus avatakse uhke veepark

27. veebruar 2004, 07:53

Pärnus avatakse pühapäeval külastajatele Balti suurim veekeskus Tervise Paradiis, mille ehitamine maksis 250 miljonit krooni.

Tervise Paradiis koosneb kolmest osast: veepargist, hotellist-taastusravikeskusest ja vaba aja keskusest. Kompleksi ligitõmbavaim osa on amööbikujuline veekeskus, kus on ainuüksi 1250 ruutmeetrit veepinda kaheteistkümnes basseinis. Korraga mahub ujuma 700 inimest, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eri pikkuse ja raskusastmega liugtorusid on veepargis neli, pikim neist 85-meetrine ja kiireim turbotoru, kust võib alla libiseda kuni 50 km tunnikiirusega. Black ehk must toru on varustatud visuaalsete efektidega.

11 5000-ruutmeetrises veekeskuses on seiklusbassein, liugtoru, mägijõgi ja kosed, ronimissein, hüppeplatvormid, mullivannid, veebaar, vipikompleks.

Turundusdirektor Tiina Kiibuse sõnul eristab Tervise Paradiisi teistest samasugustest veekeskustest atraktsioonide turvalisus. ?Liutorust alla lastes ei satuta mitte sügavasse basseini vee alla, vaid turvakanalisse, mis on ohutum kui kõigis teistes veekeskustes, mida oleme näinud ja kogenud,? kinnitas ta.

Kaheksakorruselises kuurorthotellis on 244 kohta, kahel alumisel korrusel pakutakse kõiki kuurortravi protseduure, välja arvatud traditsiooniline mudaravi.

Uus raviasutus oli juba enne avamist üle 80 protsendi ulatuses välja müüdud. ?Broneeringuid on, aga praegu võib ainult juulikuu kohta kindlalt öelda, et see hakkab täis saama,? ütles Kiibus.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing