EPL: Jaanus Männik võib saada uueks põllumajandusministriks

19. märts 2004, 08:12

Kõige tõenäolisem uus põllumajandusminister on Riigikogu liige Jaanus Männik.

Just Männiku kandidatuuri pakkus eile õhtul Rahvaliidu juhatusele välja ametist lahkuv minister Tiit Tammsaar, kirjutab Eesti Päevaleht.

Rahvaliidu Riigikogu fraktsiooni juht Männik ei soovinud eile võimalikku ministriks saamist eriti kommenteerida. ?Me vaatame, mis saab,? ütles Männik. ?Meil on päris mitu head kandidaati, aga ma ei kommenteeriks seda lähemalt.?

Eesti Päevalehe andmetel on tõsiseltvõetavad kandidaadid veel endine Põlva maavanem, Põlva Osaühingu juht Kalev Kreegipuu, endine Valga maavanem, Riigikogu liige Rein Randver ja Jõgeva Tootjate Liidu juht, OÜ Pere Vara juht Urmas Ingver.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing