Silva Männik • 7. aprill 2004 kell 9:54

Tallinnas koondub klientide maksualane teenindamine kesklinna

Maksu- ja tolliamet koondab 1. maist Tallinnas nii füüsiliste kui juriidiliste isikute maksualase teenindamise kesklinna Endla tänavale.

Füüsilisest isikust kliente, sealhulgas ka füüsilisest isikust ettevõtjaid, teenindatakse 1. maist aadressil Endla 15, teatab amet. Juriidilisi isikuid jääb teenindama Endla 8 teenindussaal. Kalamajas Kozebue tänaval asuvasse kontorisse jääb 1. maist posti toomise võimalus ja klientide küsimusi registreeriv teenindaja.

Muudatuse eesmärgiks on viia füüsiliste isikute teenindamine ühte kohta, kus on võimalik lahendada kõik klientide küsimused ja probleemid ? lisaks teenindusbüroole asub aadressil Endla 15 ka maksu- ja tolliameti füüsiliste isikute teenindusosakond. Samuti on klientidele mugavam külastada hea transpordiühendusega südalinnas asuvat teenindusbürood.

Hetkel kuum