Pärnu PM: Tervise Paradiis sundis Pärnu ärimehe karkudele

15. aprill 2004, 08:26

Pärnu ettevõtja Olavi Talu vigastas Tervise Paradiisi veekeskuses sedavõrd rängalt jalga, et on sunnitud teist nädalat liikuma kahe karguga.

Talu rääkis, et õnnetus juhtus kuu esimese pühapäeva õhtul liugtorude juurde viival keerdtrepil. Trepist üles tõtates libastus Talu platvormil, nii et jalg läks üle ääre, mille terav serv jalga lõikuski. Vigastatule tõttasid kohe appi nii veekeskuse turvatöötaja kui arst, kuid verejooks osutus nii suureks, et oldi sunnitud kiirabi kutsuma, kirjutab Pärnu Postimees.

Trauma on nii hull, et nüüdki - kümme päeva hiljem - ei tohi ta jalga maha panna ja tõenäoliselt peab veel vähemalt nädala karkude toel liikuma.

Talu märkis, et Tervise Paradiisist pole keegi temaga ühendust võtnud ega ta tervise vastu huvi tundnud.

?Minu õnnetusest kuuldes on paljud tuttavad kohe hakanud rääkima juhtumitest, kuidas nende sõbrad seal midagi ära löönud on,? ütles Talu. ?Tundub, et õnnetusi seal juhtub.?

Pärnu kiirabi juhataja Marit Õun rääkis, et mõnel päeval ei saa nad keskusesse ühtegi kutset, teisel tuleb neid paar. ?Meid kutsutakse tõsise häda korral, väiksema puhul minnakse traumapunkti oma transpordiga,? sõnas ta.

Tervise turundusdirektor Tiina Kiibus tunnistas, et õnnetusi on kompleksis ette tulnud ja alati on personal õnnetuskohad kohe üle vaadanud ning ohud likvideerinud. Nii sealgi, kus Talu end vigastas. ?Meil on väga kahju, palume vabandust ning kinnitame, et kõrvaldame kõik avastatud ohtlikud kohad,? lubas ta.

Tartu Aura veekeskuse turundusjuht Marilin Kroon ütles, et neilgi tuleb pisitraumasid aeg-ajalt ette, kuid tõsiseid traumasid pole olnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing