Sampo Panga eraklientide arv ületas 100 000 piiri

31. mai 2004, 12:08

Sajatuhandes eraisikust klient on tootmisjuhina töötav Viivika Vaher (26), kes avas konto Sampo Panga Ahtri kontoris Tallinnas, teatas pank.

Viivika Vaheri sõnul otsustas ta tuua oma kohustusliku kogumispensioni üle Sampo Panka. ?Lisaks sõlmisin Sampo Pangas täiendava kogumispensioni lepingu, sest soovin oma tulevikku igati kindlustada,? ütles Vaher.

Sampo Panga Ahtri kontori juhataja Anne Neroda sõnul võib viimasel ajal täheldada klientide huvi kasvu erinevate säästmis- ja kogumistoodete suhtes. ?Oleme pakkunud kõikidele huvilistele põhjalikku tasuta nõustamist, millised kogumis- ja säästmistooted konkreetsele inimesel kõige paremini sobivad,? ütles Neroda.

Sampo Panga klientide arv on kasvanud viimase aastaga üle 30 protsendi.
AS Sampo Pank kuulub Sampo finantsgruppi, mis on Soome suurim kindlustus- ja finantsteenuseid pakkuv kontsern.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing