3. juuni 2004 kell 12:05

Elion: mobiililt helistamine on ikka 10 korda kallim

Radiolinja tõi täna turule uue, spetsiaalselt pensionäridele mõeldud Seeniorpaketi, millega püüab kliente eelkõige Elionilt üle lüüa.

'Ei oska midagi prognoosida, see, et kõned liiguvad fiksvõrgust mobiilvõrku, on üldine trend,' ütles Elioni meediasuhete juht Ain Parmas. 'Kuid kõik on suhteline, jah, püsikulud on sellel (Radiolinja uuel paketil - toim.) küll olematud, kuid hinnavahe on tuntav - mobiililt helistamine on ikkagi 10 korda kallim.'

'Pensionärid räägivad tavaliselt siiski oluliselt rohkem kui 40 minutit kuus, mis on kõigest 1,5 minutit päevas. Pensionärid pigem helistavad tavaliselt kindlatele numbritele ning räägivad oma sugulaste-tuttavatega siis ikkagi pikalt,' lisas Parmas. 'Selleks pakub Elion Kodupaketi klientidele tasuta kolme Sõbranumbrit, kuhu helistamine on alates 10. minutist täiesti tasuta ning 9 minutit on 35% soodsamate minutihindadega.'

Radiolinja tõi täna turule uue paketi, mille üheks müügiargumendiks on, et 'Tavatelefoni kuumakse on 98 krooni, meie Seeniorpaketi minutihinnas tähendab see 40 minutit tasuta kõneaega. Seega saab pensionär ainult Elioni kuumakse eest meilt hulga kõneminuteid, lisaks veel rahas mitteväljenduva turvalisuse - telefon on alati kaasas'.

Hetkel kuum