ÄP fototoimetus • 17. juuni 2004 kell 22:00

Tallinn paneb müüki neli kinnistut kokku 15 miljoni krooni eest

Raepressi teatel on kolme Lasnamäel ja ühe Põhja-Tallinnas asuva kinnistu kogupindala on ligi kuus hektarit.

Liikuri tn 8c asuva 16 430 m² kinnistu alghind on 4 929 000 krooni. Hoonestamata kinnistu maakasutuse sihtotstarve on elamumaa. Lasnamäe linnaosas, kesklinnast umbes viie kilomeetri kaugusel asuva kinnistu naabruses on viie- ja üheksakorruselised korterelamud, maa-alused garaa?ihooned ja ehitiste varemed.

Väike-Sõjamäe 7a kinnistu pindalaga 2053 m² läheb enampakkumisele alghinnaga 616 000 krooni. Hoonestamata ja heakorrastamata kinnistu maakasutuse sihtotstarve on tootmismaa. Kinnistu asub Lasnamäe linnaosas, kesklinnast umbes 4,5 kilomeetri kaugusel Ülemiste asumis, Väike-Sõjamäe ja Suur-Sõjamäe tänava vahele jäävate tootmishoonete ja laohoonete vahel, läheduses on Tallinna lennujaam.

Betooni 7a asuva 35 885 m² kinnistu alghinnaks kinnitas linnavolikogu 7 177 000 krooni, kinnistu maakasutuse sihtotstarve on transpordimaa. MTÜ Eesti Tehnika- ja Spordiliit loobus kinnistu hoonestusõigusest, sest oli sunnitud tekkinud konkurentsi tõttu kahjutoovaks muutunud Betooni 7a kinnistul asuva autodroomi tegevuse lõpetama.

Betooni 7a kinnistu asub Lasnamäe linnaosas Tallinna kesklinnast umbes 5,7 kilomeetri kaugusel ja Peterburi teest umbes 1,3 kilomeetri kaugusel. Kinnistu piirneb teede, hoonestamata kinnistute ja tühermaaga.

Põhja-Tallinna linnaosas Pelgurannas asuva Madala 5a kinnistu pindala on 4590 m² ja alghind 1 836 000 krooni, hoonestamata kinnistu maakasutuse sihtotstarve on ärimaa. Kinnistul on hea ühistranspordiühendus kesklinnaga, lähim ühistranspordipeatus asub vahetus naabruses. Kinnistu lähiümbrus on hoonestatud valdavalt nelja- ja viiekorruseliste korterelamutega ja endiste ühiselamuhoonetega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum