20. juuli 2004 kell 7:17

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht: Kuigi Saksamaa kantsler Gerhard Schröder tervitas intervjuus Financial Timesile ühtse maksubaasi ideed kui sammu otseste maksumäärade ? sealhulgas ettevõtete tulumaksumäärade ? ühtlustamise suunas, ei jaga Eesti eurovolinik Siim Kallas tema entusiasmi.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tahab, et valitsus maksaks edaspidi kinni visiitide ja teiste riiklike ürituste korraldamisega seotud kulud.

Eelmisel aastal Narva kutseõppekeskuse lõpetanud noored moodustasid osaühingu TII Systems, et alustada Narva äriinkubaatoris traadita interneti ehk WiFi seadmete valmistamist.

Postimees:

Tallinna transpordiamet kavatseb uue taksoeeskirjaga keelata miinimum- ja sisseistumistasu võtmise ning jätta praeguste erinevate rahaküsimisliikide asemel alles vaid kaks ? aja- ja kilomeetritariifi.

Praeguste plaanide järgi 1. septembrist jõustuvad uued sadamatasud laevapiletite hindu suurt ei mõjuta, sest parvlaevadele need küll pisut tõusevad, kuid kiirlaevad pääsevad tulevikus sadamasse senisest odavamalt.

SL Õhtuleht:

Eesti Riigikogu ei ole seni suutnud kuuele europarlamenti valitud eestlasele palganumbrit ametlikult kinnitada, kirjutab SL Õhtuleht.

Hetkel kuum