Silva Männik • 28. juuli 2004 kell 9:25

Algas Astangu spordikompleksi ehitus

Tallinna linn alustas Astangule multifunktsionaalse spordiväljaku rajamist, kuhu luuakse jalgpalli- ning korvpalliplatsid ja võimlemislinnak.

Tallinna abilinnapea Tatjana Muravjova sõnul on tegemist pikalt planeeritud investeeringuga, mis läheb piirkonda, kus sportimisvõimalused vajavad parandamist, edastas Raepress. Spordikompleksi rajamise eelarve on üks miljon krooni, tööde teostajaks on OÜ Opti Ehitus.

Haabersti linnaosa vanema Taavi Rõivase sõnul on spordiväljak oluline samm Astangu piirkonna atraktiivsuse tõstmisel. 'Haabersti soovib olla parimate vaba aja tervisliku veetmise võimalustega linnaosa Tallinnas. Kakumäel on juba täna soodne keskkond tervisespordiks, muud piirkonnad vajavad aga selgelt lisatähelepanu,' märkis Rõivas.

Spordiväljaku ehitustööde esimene osa valmib käesoleva aasta sügiseks. Sellel aastal peaks valmima kunstmuruga jalgpalliplats ja asfaltkattega korvpalliplats.

Hetkel kuum