Magnum Medical vahetab omanikku

03. august 2004, 13:50

Eesti suurim ravimite hulgimüügifirma AS Magnum Medical sai konkurentsiametilt loa omanikuvahetuseks.

Magnum Medicali ühe omaniku Margus Linnamäe teatel andis konkurentsiamet loa tehinguks, millega investeerimisfond New European Investments Limited (NEIL) ostis enamusosaluse Magnum Medicali kontsernis.

NEIL on investeerimisfond, mis paigutab raha neile uute Euroopa Liidu liikmesriikide turgudele ja tööstusharudesse, kus nähakse suurimat kasvupotentsiaali. NEIL arvab, et Euroopa Liiduga liitumise järgselt kasvab Balti riikide ravimiturg kiirenevas tempos. Samas on tagatud fondi poolt aktsepteeritav investeeringute kaitse tase.

AS Magnum Medical on Eesti suurim ravimite hulgimüüja. Firma turuosa 2003 aastal oli 47,8%, käive 1,37 miljardit krooni ja puhaskasum 31,5 miljonit krooni.

NEIL jätkab Magnum Medical kontserni senist investeerimisstrateegiat. Kasvu tagavad eeskujulik teenindus ja aktiivne koostöö äripartnerite - tootjate, sõltumatute apteekide ja apteegikettidega. NEIL kavatseb samuti rakendada oma oskusi ja teavet, kaasamaks Euroopa Liidu fonde Balti riikide ravimituru arendamisse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing