Ülo Toomsalu • 25. august 2004 kell 6:02

EPL: Tallinna bussijaam lõpetas piletite broneerimise

Tallinna maaliinide bussijaam lõpetas ette hoiatamata piletite broneerimise ja pole selge, millal teenust taas kasutada saab.

Bussijaamas piletite müügi ja broneerimisega tegeleva OÜ Bussireisid tegevdirektori Ruth Suvi sõnul piirasid nad broneerimisvõimalust juba aasta alguses, sest inimesed kasutasid teenust sageli kurjasti ? mõni broneerib koha mitmele bussile või korraga kümme piletit, kirjutab Eesti Päevaleht.

Seetõttu polegi alates 1. jaanuarist enam võimalik broneerida pileteid reedeks, pühapäevaks ja pühadeks, neiks päevadeks saavad seda teha vaid kiirabi- ja päästetöötajad. Ülejäänud nädalapäevadel piiranguid pole.

?Meie statistika andmetel jääb kuni 80 protsenti broneeritud piletitest välja ostmata,? märkis Suvi. ?Inimesed, kes tulevad bussijaama, ei saa sõita.?

Ta lisas, et reisijad saavad pileti ka internetis välja osta.

Mitu korda kuus liinibussiga pikki vahemaid sõitvat Hannat selgitused ei rahulda. ?Broneeritud piletid tuleb ju pool tundi enne bussi väljumist kassast välja osta. Seega jääb küll ja küll aega väljaostmata pileteid järjekorrale maha müüa.?

Hetkel kuum