Varem Viisnurgaga seostatud Rootsi firma SCA plaanib ostutuuri Ida-Euroopas

Rootsi paberitööstusettevõte Svenska Cellulosa AB (SCA) võib osta ettevõtteid Ida-Euroopas, et saada osa turu väga kiirest kasvust, vahendab Bloomberg.

SCA-d on varem seostatud Viisnurga ehitusüksuse ostuga.

Firma on kindel, et kasv Ida-Euroopas on kaks korda nii kiire kui vanas Euroopas.

?Meil on kavas omandada firmasid Ida-Euroopas, kuna see on väga huvitav piirkond,? ütles SCA pressiesindaja Peter Nyquist. Dagens Nyheter kirjutas esmaspäeval, et firmal on kavas omandada osalus ühes Ida-Euroopa firmas juba lähiajal.

Veebruari keskel kirjutas Äripäev, et Viisnurk on varem kinnitanud, et müügis oleva ehituskaupade divisjoni vastu on suurt huvi üles näidanud Rootsi firma SCA, kes omab Leedus juba üht ehitusüksust ning soovib laieneda ka teistesse Balti riikidesse.

Hetkel kuum