8. september 2004 kell 12:24

Radiolinja lasi ZEN kõnekaardi stardipaketi hinda alla

Alates tänasest kuni 30. septembrini saab Radiolinja esindusest osta ZEN-kõnekaardi stardikomplekti 75 krooniga, teatas ettevõte.

Stardikomplektis on SIM-kaart mobiilsidevõrku lülitumiseks, kasutusjuhend ja 100 krooni eest kõneaega. Lisaks saavad ZEN-kõnekaartide kasutajad kuni 30. septembrini suhelda omavahel tasuta viie tunni ulatuses.

'Tõenäoliselt on tegu RLE vastusega EMT pakkumisele Kaks Simpelit ühe hinnaga, mis on Simpeli - Eesti suurima kasutajaskonnaga populaarseima kõnekaardi - müüki tublisti kasvatanud,' kommenteeris EMT avalike suhete juht Kaja Pino konkurendi pakkumist. 'EMT kõnekaardi POP kliendid saavad samuti omavahel tasuta helistada kuni 30. septembrini ja seda ilma 5 tunni piiranguta.'

Radiolinja Eestil on 30. juuni 2004. seisuga 200 270 klienti, Radiolinja GSMvõrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Radiolinja Eesti kuulub Elisa Oyj kontserni koosseisu.

EMTl on üle 500 000 kliendi, EMT levialas elab 99% Eesti rahvastikust. EMT kuulub TeliaSonera grupi koosseisu.

Hetkel kuum