Tele2 uueks turundus- ja müügidirektoriks on Kristjan Seema

14. september 2004, 13:14

Konkursi Tele2 turundus- ja müügidirektori ametikohale võitis Kristjan Seema, kes seni pidas Tele2-s tootejuhi ametit.

Tele2 teatas, et Kristjan Seema asub turundus- ja müügidirektori ülesandeid täitma alates tänasest.

Tele2 juhatuse esimehe Üllar Jaaksoo sõnul tehti kandidaatide hindamisel koostööd personaliotsingufirmaga Fontes, et vältida lühinägelikkust. ?Meil on hea meel, et sobivaimaks osutus kandidaat ettevõtte seest. Tehtud valik võimaldab meil aega säästa ja kiiresti edasi liikuda,? sõnas Jaaksoo. 'Uuel juhil tuleb teha kõvasti tööd, sest riigi- ja ärisektori põld on meil veel suuremas osas kündmata. Usun, et numbriliikuvus toetab meie eesmärke.?

Suunatud pakkumistega kinnine konkurss turundus- ja müügidirektori ametikohale käivitati 16. juulil, mil senine direktor Toomas Tiivel lahkus oma ametikohalt, et asuda tööle Hansapank Eesti turundusdirektorina

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing