Kolm aastat SEB turundust juhtinud Kristjan Seema naasis Tele2

Indrek Kald 12. mai 2014, 13:15

SEB turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni juht Kristjan Seema naasis Tele2, saades ettevõtte turundus- ja müügidirektoriks ning juhatuse liikmeks.

Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul töötas Seema telekomifirmas 13 aastat, mis teeb temast suurima kogemusega turundusjuhi sektoris. "Oleme pikalt koos tegutsenud ja meie visioon klapib. Kristjan ühendab ettevõttes turundus- ja müügiosakonnad, et mõlemad harud efektiivselt ja täpselt ühte sammu käima panna," ütles Virkebau pressiteates.

Seema sõnul on Tele2 vahepealsetel aastatel hoidnud hästi oma hinnapositsiooni ning võrgu kvaliteet on viidud tipptasemele. "Soodsaim hind jääb, seda luban. Peamine väljakutse on viia inimesteni fakt, et Tele2 mobiilivõrk on väga hea ning et teeme sel aastal suuremahulise investeeringu, avades Eesti kõige moodsaima sidevõrgu ja üleriigilise 4G," märkis ta.

"Kasutamata potentsiaali on ja veel on palju ettevõtteid, mis pole veel enda sidekulusid üle vaadanud ja maksavad aastatetaguseid tariife," lisas Seema.

Tema teine suur eesmärk Tele2-le kuuluva Televõrgu ASi teenuste emafirmaga ühendamine. "Saame koos pakkuda palju rohkem kui pelgalt mobiilikõned, näiteks tavatelefon, magistraalside, püsiinternet ja mitmed uued arendatavad teenused ja erilahendused ettevõtele," sõnas Seema.

Seema ajal väljatöötatud reklaamikontseptsioonid ning ka Tele2 sõprade reklaamiseeria võitis mitmeid reklaamiauhindu ning tõi ettevõttele aastateks meeldivaima brändi kuvandi. 2010 tunnustati tema tööd ka Aasta Turundusjuhi tiitliga. Seema töötas 2011–14 SEB Eesti üksuse turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni direktorina.

Lisaks Kristjan Seemale on Tele2 juhatuses tegevdirektor Argo Virkebau, finantsdirektor Kristina Toms ning tehnoloogiadirektor Ervins Kampans.

Tele2 Eesti pakub mobiil- ja andmesideteenuseid nii era- kui äriklientidele. Tele2 osutab Eestis teenuseid 506 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kümnes riigis. Tele2 on noteeritud Stockholmi börsil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2014, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing