Homme on Äripäeva vahel suur lisaleht

07. oktoober 2004, 14:22

Homme oma 15. sünnipäeva tähistav Äripäev üllitab sel puhul kaks korda suuremal paberil lisalehe ja suurendab ligi kaks korda tiraazhi.

Äripäeva ajaloo suurimast, A2 formaadiga väljandest saab 24 leheküljel lugeda nii Äripäeva Kirjastusest kui teistest 15 aastastest ettevõtetest. Investeerimispankur Joakim Heleniuse ütluse: 'Elu teie lehega võib vahel raske olla, aga elu ilma teieta oleks võimatu!' ja Olari Taali: 'Ma ei soovi juubilari kritiseerida' kõrvale mahub veel rida arvamusliidrite kommentaare Äripäeva kohta.

Erilehest saab lõpuks aimu, kuidas uudis lehte jõuab, mille ümber tegelikult Äripäeva Kirjastuses elu keerleb, mida Äripäevast õppida ja mida vaja ümber teha. Välja on toodud nii Äripäeva saavutused kui vead, samuti Äripäeva positsioon maailma loetavaimate majanduslehtedega võrreldes. Kirjastuse tosin töötajat avavad end juubelilehes nurga alt, mis igapäevasele lehelugejale seni teadmata.

Suur Äripäeva erileht koos põhilehe ja Puhkepäevaga jõuab lisaks Äripäeva tellijatele tasuta veel tuhandetele eramajade omanikele ja tudengitele. Äripäeva kogutiraazh on tavapärasega võrreldes peaaegu kaks korda suurem, küündides reedel ligi 37 000ni. Sellele lisandub esmaspäeval veel 5000 eksemplari ettevõtetele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing