Inno Tähismaa • 27. oktoober 2004 kell 13:39

Ajakiri Profit korraldab investeerimiskonverentsi

Eeloleval kolmapäeval korraldab ajakiri Profit investeerimiskonverentsi, millest võtavad osa mitmed tuntud investorid ja analüütikud.

Teiste hulgas kõnelevad riskiinvestor Steve Jürvetson, Soome investeerimisguru Kim Lindström ja Hansapanga Grupi juht Indrek Neivelt, teatas investeerimisajakirja Profit esindaja. Konverentsi korraldab ajakiri Profit koostöös Hansa Investeerimisfondidega.

Sel sügisel esmakordselt toimuva ürituse eesmärk on inimeste teadlikkuse ning huvi tõstmine investeerimise ja selle erinevate võimaluste osas. Konverentsi fookuses on Ida-Euroopa ja arenevad turud, Eesti säästuturg ja selle võimalused, kohalike börsifirmade käekäik ja mitmed muud teemad. Päeva jooksul peetakse Rotermanni Soolalao kahes saalis kokku paarkümmend ettekannet, mis toimuvad vaheldumisi foorumitega, kus keskendutakse pensionireformi kokkuvõtetele ning kõneldakse järgmise aasta investeerimistrendidest.

?Investeerimiskonverents on täna siinsel turul ainuke omalaadne ja seetõttu väga vajalik ettevõtmine. Teemad on huvitavad ning esinejad väga heal tasemel, mistõttu loodame, et huvi on suur,? kommenteeris Profiti peatoimetaja Jaanika Heinsoo pressiteate vahendusel. Ajakiri Profit plaanib investeerimist puudutavate ürituste regulaarset korraldamist ka edaspidi.

3. novembril kell 10-19 Rotermanni Soolalaos toimuvast konverentsist on oodatud osa võtma kõik huvilised. 4500 Hansapanga personaalpanganduse ja võtmesegmendi klienti saavad konverentsile tasuta kutse, samuti on kutse ajakirja Profit novembrinumbri vahel. Ülejäänutele maksab sissepääs 100 krooni.

Hetkel kuum