• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neljas operaator tuli turule Zorroga

  Bravocomi hinnad Zorro paketis teiste operaatorite omadest oluliselt soodsamad ei ole, kuid hinnakujundus on ettevõtte juhi Peep Põldsammi sõnul lihtsam ? ükskõik mis kell, ükskõik millisesse võrku helistades on alati sama hind. ?Meie lipukiri ongi ? lihtne, selge, aus,? ütles Põldsamm. Zorrol puudub ka kuumaks. ?Pole põhjust õiguse eest rääkida raha võtta,? põhjendas Põldsamm ning kinnitas, et kuumaksu ei tule kunagi.
  ?Ei ole midagi väga üllatavat, ootus oli palju kõrgem,? ütles EMT avalike suhete juht Kaja Pino, olles Zorro tutvustuse ära kuulanud. Et kuumaksu pole ning kõik kõned on kellaajast ja võrgust sõltumata sama hinnaga, ei tulnud Pinole üllatusena: ?Meil on POPiga sama lugu.?
  Tele2 ei soovinud konkurentsi suurenemist kommenteerida. ?Homme (täna ? toim.) istume maha, vaatame Bravocomi pakkumised läbi ja siis otsustame, mida ja kuidas me kommenteerime,? ütles Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov eile õhtul.
  Rahvamobiili saab kasutada nii lepingulise liitumise alusel kui ka kõnekaardiga. Kõnekaardiga saab novembris igasse Eesti võrku helistada hinnaga 99 senti minut. Detsembris hakkab kõnekaardi minuti hind sõltuma korraga ostetavast minutite hulgast, miinimumhind on 2.95. Lepingulised kliendid peavad minuti eest aga 2 krooni ja 60 senti maksma.
  Eile õhtuks oli Bravocomi võrgus broneeritud 438 telefoninumbrit.
  Kuid miks just Zorro? ?See on parim nimi, mis üldse olemas on rahvamobiili jaoks,? ütles Bravocomi turunduse ja tootearenduse direktor Jaanus Lillenberg.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.