Villy Paimets • 31. oktoober 2004 kell 22:00

Neljas operaator tuli turule Zorroga

Bravocomi hinnad Zorro paketis teiste operaatorite omadest oluliselt soodsamad ei ole, kuid hinnakujundus on ettevõtte juhi Peep Põldsammi sõnul lihtsam ? ükskõik mis kell, ükskõik millisesse võrku helistades on alati sama hind. ?Meie lipukiri ongi ? lihtne, selge, aus,? ütles Põldsamm. Zorrol puudub ka kuumaks. ?Pole põhjust õiguse eest rääkida raha võtta,? põhjendas Põldsamm ning kinnitas, et kuumaksu ei tule kunagi.

?Ei ole midagi väga üllatavat, ootus oli palju kõrgem,? ütles EMT avalike suhete juht Kaja Pino, olles Zorro tutvustuse ära kuulanud. Et kuumaksu pole ning kõik kõned on kellaajast ja võrgust sõltumata sama hinnaga, ei tulnud Pinole üllatusena: ?Meil on POPiga sama lugu.?

Tele2 ei soovinud konkurentsi suurenemist kommenteerida. ?Homme (täna ? toim.) istume maha, vaatame Bravocomi pakkumised läbi ja siis otsustame, mida ja kuidas me kommenteerime,? ütles Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov eile õhtul.

Rahvamobiili saab kasutada nii lepingulise liitumise alusel kui ka kõnekaardiga. Kõnekaardiga saab novembris igasse Eesti võrku helistada hinnaga 99 senti minut. Detsembris hakkab kõnekaardi minuti hind sõltuma korraga ostetavast minutite hulgast, miinimumhind on 2.95. Lepingulised kliendid peavad minuti eest aga 2 krooni ja 60 senti maksma.

Eile õhtuks oli Bravocomi võrgus broneeritud 438 telefoninumbrit.

Kuid miks just Zorro? ?See on parim nimi, mis üldse olemas on rahvamobiili jaoks,? ütles Bravocomi turunduse ja tootearenduse direktor Jaanus Lillenberg.

Hetkel kuum