• Jaga lugu:

  EPL: Kallinenud kütus seiskab lisarahata kiirabibrigaadid

  Aasta lõpus ähvardab 10 kuni 18 kiirabibrigaadi ajutine sulgemine, kui riik kiirabile lisaeelarvest taotletud kümmet miljonit lisakrooni ei eralda.

  ?Me oleme taotluse teinud, kiirabi jaoks küsitud 10 miljonit pole rahandusministeerium aktsepteerinud hoolimata sellest, et kiirabi ei täida rahapuudusel juba praegu mullust palgakokkulepet,? ütles sotsiaalministeeriumi abiminister Külvar Mand.
  Nii Tartu kui Tallinna kiirabi juhid kinnitasid, et kuigi nende leping tervishoiuametiga on sõlmitud aasta lõpuni, on selle täitmine ülimalt keeruline ? tulud ei kata kulusid ning vaevu jõutakse praegu palku välja maksta, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Lisaks pingelisele eelarvele on suurenenud ka kiirabi väljakutsete arv, sest kui muu tervishoiusüsteem ei lase haigekassa kindlustuseta inimesi meditsiinile ligi, siis on kiirabi kutsumine nende ainus seaduslik võimalus arstiabi saada.
  ?Oleme jäetud riigi poolt sundseisu, arstiabi kättesaadavus on selgelt vähenenud ja seetõttu on kiirabi koormus suurenenud, anname sisuliselt sotsiaalabi,? ütles Tartu kiirabi juht Ago Kõrgvee. ?Selle aasta eelarve on nii napp, et osa autosid võib kallinenud bensiini tõttu seisma jääda.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.