• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalev võitis riigikohtus vähemusaktsionäri ASi Milestone

  AS Milestone esitas 2003. aasta jaanuaris kohtule hagiavalduse ASi Kalev 8. detsembri 2002. aasta üldkoosoleku oma aktsiate omandamist puudutava otsuse kehtetuks tunnistamiseks.
  ASi Kalev riigikohtus esindanud vandeadvokaat Leon Glikmani sõnul on Tallinna linnakohtu menetluses veel mitu analoogset Milestone hagi, mis lükati edasi, sest alama astme kohtud soovisid ära oodata riigikohtu kohustusliku seisukoha. ?Juba ringkonnakohus tuvastas, et Milestone väited on nii faktiliselt kui juriidiliselt valed, nüüd kinnitas ka riigikohus, et kogu see kontseptsioon on täiesti väär,? ütles Glikman, kelle sõnul oli Milestone omaniku eesmärk ettevõte üle võtta ja oma juhtorganid paika panna.
  Riigikohtu lahendiga said Milestone juhi Priit Kotkase sõnul mõned hagid tõesti raami. ?Kuid lahendati ainult üks asi ja riigikohus ei anna Kruudale õigustust ettevõtte varastamist jätkata,? ütles Kotkas.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Donald Trumpi meediafirma läheb kaasama 1 miljardit dollarit
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.