4. november 2004 kell 8:58

Valitsus ei kiitnud heaks tulumaksuseaduse muutmist

Valitsus arutas tänasel istungil kolme tulumaksuseaduse muutmise eelnõu ning jäi arvamusele, et tulumaksuseaduse muutmine pole hetkel otstarbekas.

Eesti Keskerakonna fraktsiooni poolt 29. septembril 2004 ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni poolt samal päeval algatatud eelnõud nägid ette 26%-line tulumaksumäära allesjätmist nii füüsiliste kui juriidiliste isikute osas ning maksuvaba tulu määra tõstmist 24 000 kroonini aastas (2000 kroonini kuus).

Isamaaliidu fraktsiooni poolt 29. septembril 2004 algatatud tulumaksuseaduse ning tulumaksuseaduse, sotsiaalmaksuseaduse ja maamaksuseaduse muutmise seaduse muutmise seaduse eelnõu nägi ette sätestada lastega peredele selline maksusoodustus, et maksuvabast tulust tulenev soodustus laieneb lähiaastatel seniselt kolme ja enamat ka kahte ja ühte last kasvatavatele peredele.

Hetkel kuum