Järgmisest aastast alustab tööd Kuressaare ja Stockholmi vaheline lennuliin

19. november 2004, 15:55

Järgmisest aastast alustab tööd Kuressaare ja Stockholmi vaheline lennuliin,

Saaremaa Spa Hotellide 2aastase tiheda koostöö tulemusena Rootsi ühe suurema SPAreise korraldava turismifirmaga Grand Tours, hakkab järgmisest aastast toimima Kuressaare ja Stockholmi vahel graafikujärgne lennuliin, teatas Saaremaa Spa Hotellid pressiteates.

Saaremaa Spa Hotellide juhatuse esimehe kohusetäitja Toivo Asti sõnul on nähtud palju vaeva, et saarlaste ammune unistus, toimiv lennuliiklus Kuressaare ja Stockholmi vahel teoks saaks.

Alates 15. maist kuni 02. oktoobrini, 2005. aastal, saab lennufirma Skyways lendudega Stockholmi Arlanda lennuvälja ja Kuressaare vahet lennata igal pühapäeval. Olenevalt broneeringute arvust lendab Stockholmi ja Kuressaare vahet kas 33 istekohaga Saab 340 või 50 istekohaga Fokker 50.

?Isiklikult arvan ma, et see lennuliin saab olema tõeline revolutsioon Rootsi turistide Saaremaale meelitamisel,? ütles Toivo Ast. ?Nüüd jõuavad turistid Stockholmist Kuressaarde vähem kui 1 tunniga. See peaks vähendama senist Rootsi päritolu turistide liialt pikka teekonda läbi Tallinna Kuressaarde, mille tõttu neist paljud on ettevõtmisest üldse loobunud,? lisas ta.

Saaremaa Spa Hotellid on Kuressaares asuv SPAhotellide kett, mis koosneb kolmest SPAhotellist: Spa Hotell Rüütli, Spa Hotell Saaremaa Valss ja Spa Hotell Meri.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing