Margus Uudam asub tööle Eesti Energia Jaotusvõrgu juhatajana

22. november 2004, 14:16

Alates 29. novembrist asub Eesti Energia kontserni kuuluva OÜ Jaotusvõrgu uue juhatajana tööle praegune AS Fontes PMP juht Margus Uudam.

Eesti Energia teatel on Uudam lõpetanud 1997. aastal EBS-i rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ning töötanud mitmetel finantsvaldkonnaga seotud ametikohtadel, sealhulgas rahandusministeeriumi asekantslerina, olnud Tallinna Väärtpaberibörsi juhatuse liige, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse finantskomitee liige ning sihtasutus KredExi nõukogu liige.

'Vajaduse tugeva finantskogemusega Jaotusvõrgu juhi järele tingis eelkõige see, et lähiaastatel peab ettevõte lisaks klientide igapäevase häireteta elektrivarustuse tagamisele tulema toime ka Eesti tingimustes hiiglasliku investeerimisprogrammiga ise samal ajal majanduslikult üha efektiivsemaks muutudes,' ütles Jaotusvõrgu nõukogu esimees Marko Allikson.

19. novembril toimunud OÜ Jaotusvõrk nõukogu koosolekul otsustati tagasi kutsuda senine Jaotusvõrgu juhataja kohusetäitja Lembit Vali, kes jätkab peale uue juhataja tööleasumist ettevõtte nõukogu liikmena.

OÜ Jaotusvõrk on Eesti Energia kontserni kuuluv ettevõte, mille põhitegevusalaks on elektrivõrgu teenuse toomine klientideni. Tulenevalt Elektrituru seadusest tegutseb Jaotusvõrk alates 1. juulist 2004 iseseisva osaühinguna.

Ettevõtte netokäive oli eelmisel majandusaastal ligi kaks miljardit krooni ja seal töötab veidi alla tuhande inimese. Jaotusvõrk varustab elektriga ligi 23 000 äri- ja rohkem kui 476 000 koduklienti. Ettevõtte hallatav kesk- ja madalpinge elektrivõrk koosneb ligi 18 000 alajaamast ning ligi 60 000 kilomeetrist elektriliinidest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2008, 16:32
Otsi:

Ava täpsem otsing