Bayeril kolmas järjestikune kvartalikasum

25. november 2004, 10:13

Saksamaa suuruselt teine ravimite ja kemikaalide tootja Bayer teenis kolmanda järjestikuse kvartalikasumi, kirjutas Bloomberg.

Bayeri kolmanda kvartali puhaskasum oli 34 miljonit eurot (532 mln kr) ehk moodustas 5 senti aktsia kohta. Mullu samal perioodil sai firma 123 miljonit eurot kahjumit ehk 17 senti aktsia kohta. Analüütikud ootasid 5 miljoni euro suurust kasumit. Bayeri käive kasvas 3,4 protsenti, 7,07 miljardi euroni.

Firma majandustulemusd paranesid tänu nõudluse kasvule kemikaalide ja plastmasside järele. Paranenud majanduskeskkond lubas Bayeril hindu tõsta. Muret valmistab firma ravimiüksus, mille kasumit vähendab koopiaravimite müük.

Bayer prognoosib käesoleva aasta kulumieelse ärikasumi kasvuks üle 10 protsendi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing