Presidendil on hea süda, kuid halvad nõuandjad

Aili Sandre 03. detsember 2004, 00:00

Üüri piirmäärad lähevad ajalukku - piirüüri kaotav elamu - ja omandireformi aluste seaduse muudatus ei ole vastuolus põhiseadusega. Nii otsustas eile Riigikohus, lükates tagasi president Arnold Rüütli taotluse tunnistada piirüüri kaotamine põhiseadusega vastuolus olevaks. Riigikohus revideeris muidki presidendi väiteid ning toimetusel on hea meel, et meie seisukohad üüri piirmäära osas olid ?juriidiliselt korrektsemad? kui presidendi omad.

Tõestust sai aga veel üks seik: president peab jääma päevapoliitikast eemale, sest kiirustades tehtud järeldused ei pruugi olla õiged. Juulis sukeldus president Rüütel pea ees hetkepoliitikasse, lastes end ühel huvigrupil, nn sundüürnikel ära kasutada. Presidendil on hea süda, kuid halvad nõuandjad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing