Mõnusalt kole

Anti Jürgenstein 07. detsember 2004, 00:00

Alles hiljaaegu hakkas silma üks üsna kole reklaam, mis laiutas suurel, 6×3-meetrisel pinnal Kosmose kino läheduses. Mõni aeg hiljem tundsin samalaadse kujunduse ära prügikastide peal.

Möödunud nädalavahetusel nägin sama toodet reklaamivat teleklippi. See oli ka kole. Jutt käib uue mobiilsideteenuse pakkuja Diil lansseerimiskampaania kohta. Need koolipoisilikud kritseldused jätavad üsna odava mulje. Bingo!

Seda imid?it reklaamija taotlebki. Kui mööda vaadata kritseldustest ruudulisele vihikule ja käsikaameraga filmitud teleklipist, kus olulist rolli mängib taskulamp, siis näeme, et tegemist ei ole sugugi amatöörliku üllitisega.

Kampaania stilistika on terviklik ning ? arvestades hetkeolukorda kohalikul reklaamimaastikul ? eriline ja eristuv. Asja uba on hästi välja toodud ning kogu kampaania räägib väga selges ja lihtsas keeles, et tegu on millegagi, mida on lihtne ja soodne kasutada. Ja muide, tegu ei ole lihtsalt kole-ilusa reklaamiga, vaid asi ka töötab: liitujaid on väidetavalt kordi enam kui peamisel konkurendil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing