Kommest sõlmis edasimüüjatega pikaajalised lepingud

16. detsember 2004, 16:36

Peugeot? sõidukite maaletooja AS Kommest Auto sõlmis täna kaheteistkümne edasimüüja ja hooldusteenuse pakkujaga üle Eesti kuueaastased esinduslepingud.

AS Kommest Auto juhatuse esimehe Toomas Rüütmanni sõnul fikseeriti muuhulgas ka prognoositav müügimaht, mida iga aasta vastavalt nõudluse korrigeeritakse. ?Järgmisel aastal oleme üheskoos seadnud sihiks müüa 2200 sõidukit,? märkis ta.

Rüütmann ütles, et kik edasimüüjad ja hooldusfirmad vastavad PeugeotŽ kontserni poolt kehtestatud tingimustele, mis hõlmavad nii materiaalseid, juriidilisi, finantsilisi kui inimressursi kriteeriume: 'Lihtsamalt öeldes ? teenindusleti kõrgus on sentimeetri pealt paigas.'

Lepingud sõlmiti ASiga Kommest Autokeskused Tallinnas Sõpruse puiesteel ja Sikupillis ning Tartus, OÜga KLK Auto Pärnus, Paides ja Kadrinas, ASiga Repeli Rakveres, ASiga Rael Viljandis, ASiga Agdeck-Auto Jõhvis, OÜga Kagu-Sell Võrus, ASiga Kuressaare Autoteenindus Kuressaares, OÜga Uuemõisa Autokeskus Haapsalus.

Lepingud kehtivad 31. maini 2010.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing