Luhamaa ja Koidula piiripunktidest kadusid veokisabad

17. detsember 2004, 10:42

Piiril suunaga Venemaale tekkinud veokisabad kadusid täna hommikuks Luhamaa ja Koidula piiripunktides, teatas maksu- ja tolliamet.

Tunni aja eest oli Luhamaal tollijärjekorras vaid kolm ja Koidulas kuus veokit.

Järjekorra väike kasv on siiski veel võimalik, kuna lähedal asuvas Läti ja Venemaa vahelises Terhova piiripunktis oli täna piiriületust ootamas 80 veokit ning osa sealsetest veokitest suunatakse Eesti piiripunktidesse.

Narva piiripunktis oli hommikul tollijärjekorras veel 55 veokit. Viimase ööpäeva jooksul vormistas Vene toll Narva maantee tollipunkti kaudu Venemaale 110 kaubaveokit ning sama piiriületuse tempo jätkudes peaks sealnejärjekord kaduma õhtuks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing