6. juuli 2005 kell 9:03

Põhjamaade Ministrite Nõukogu peasektretär tutvub Eesti E-valitsusega

Homme Eestit külastav Põhjamaade Ministrite Nõukogu peasekretär Per Unckel tutvub Eesti E-valitsusega ning kohtub välisministri ning riigisektretäriga.

Kohtumisel välisministriga arutatakse Põhjamaade ja Eesti tulevikukoostööd. Muuhulgas tutvustab Per Unckel Läänemeremaade piiriregioonide võrgustikku BEN (Baltic Euroregional Network), mis alustab tegevust käesoleva aasta septembris. Projektis osalevad ka 4 regiooni Eestist, võrgustikku rahastavad Euroopa Liit, Põhjamaade Ministrite Nõukogu ning Läänemeremaade Nõukogu.

Per Unckel, endine Rootsi haridusminister, on Põhjamaade Ministrite Nõukogu peasekretäri ametis alates 2003.aasta 1.jaanuarist. Efektiivset koostööd Põhja- ja Baltimaade vahel peab Unckel üheks Põhjamaade Ministrite Nõukogu olulisemaks prioriteediks.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum