• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meelelahutusäris ainult ilusast häälest ei piisa

  Millest see seriaal räägib? See on tüüpiline seebikas, kus n-ö tänavalt leitud kaunist tütarlapsest tehakse staar. See räägib meie endi elust.
  Millal võime Teid telerist näha? Tuleb jälgida Vene telekanalit RTR. Tegevus on üsna alguses, kokku 200 osa. Millal järg minuni jõuab, pole aimugi.
  Varem olete osalenud Vene komöödiafilmis ?Tema romaani kangelane?. Kas laulmisest ei piisa? Kui tahad meelelahutusäris tegutseda, pead olema nähtav. Ainult ilusast häälest ei piisa. Kui artist ei figureeri meedias, võib ta ameti maha panna.
  Vene turg on suur. Kuidas hoiate ennast Vene meedias? Mitu abilist Teil on? Venemaal on mul pressiata?ee, kes hoolitseb selle eest, et ma ikka meedias figureeriks.
  Kui tihe on Teie esinemisgraafik? Konkreetset arvu ei oskagi öelda. Erinevate üritustega alates sünnipäevadest, linnapäevadest ja firmaüritustest kuni lõpetades nii Eesti kui ka Venemaa riiklike pühadega, täidab terve aasta otsast-otsani ära. Vahele ei jää ka valimisüritused.
  Kas on palju Venemaa vahet sõelumist? Õnneks on aastatega väljakujunenud pikemad esinemisperioodid ja selliseid ühepäeva otsi suurt polegi. Suvel esinen alati Eestis. Septembris, kui lõpevad viimased firmapeod ja linnapäevad, sõidan Venemaale. Sealt aga Egiptusesse ja detsembri alguses, kui algavad firmade jõulupeod, olen Eestis tagasi. Uue aastani olen kodumaal ja seejärel sõidan Venemaale, kus algavad venelaste jõulud. Siis tulevad juba naistepäev, vabariigi aastapäev ja nii ongi varsti suvi ning kõik algab otsast peale.
  Uusaastaööl Anne Veskil tööd jätkub? Jah. Varem esinesin alati aastavahetusel Venemaal, kuid nüüd on meie hotellid vene turiste täis. Seni, kuni hotellid on vene turiste täis, Anne Veskil Eestis tööd jätkub. Ühe öö jooksul tuleb esineda vahel isegi 3?4 hotellis.
  Millal viimati olite uusaastaööl kodus? See oli kuus aastat tagasi, ei suuda meenutada, miks. Olen harjunud tegema tööd siis, kui teised puhkavad.
  Kui võrrelda Eesti ürituste korraldajaid Venemaa omadega, siis mida meil on neilt õppida? Kindlasti külalislahkust. Venemaal võetakse iga artisti vastu kui oodatud külalist. Garderoobis on alati kohvi, konjak, koogid, näksid jne. On olnud juhuseid, kus garderoobis ootab staari isegi mitme korde tort.
  See kehtib igal pool, nii uhkes villas kui ka väikses kultuurimajas. Loomulikult igaüks näitab end vastavalt oma jõukusele, kuid külalislahkus on alati siiras. Olgu selleks siis kallis konjak või tass teed.
  Kas võib öelda, et eestlased on kitsid? Eestlastel on lihtsalt teine suhtumine. Maarahvas on meil muidugi lahkem, kuid linnas võib juhtuda, et kohvigi ei saa.
  Kas venelastel on ka meilt midagi õppida? Venelased jätavad kõik viimasele minutile. Näiteks kui Eestis on juba oktoobri keskel kõik detsembrikuu nädalavahetused broneeritud, siis Venemaal juhtub kõik viimasel nädalal.
  Ja veel ei kehti venelaste puhul vähemalt pooled kokkulepped. Võib juhtuda, et isegi päev enne esinemist helistatakse, et ? oh! ? sponsor ei andnud raha. Venelaste puhul võib vabalt broneerida üheks päevaks 2?3 esinemist, üks neist ikkagi toimub.
  Kas on mõni seltskond, kus Te hea meelega ei esineks? Raske on esineda väga ametlikul üritusel, kus artist on tellitud taustaks. Sellistele üritustele ma lihtsalt ei sobi. D?äss sobiks sinna paremini.
  Artistid said juba nõuka ajal palju reisida ja kopsakaid summasid esinemiste eest. Kui palju tol ajal teenisite? Nõuka ajal ei saanud artistid sentigi, kõik raha tuli Moskvasse viia. Näiteks, kui käisime Sopotis, kus ma võitsin kaks auhinda, majutati meid hotelli luksusnumbris ja uhke mersu oli alati ukse ees, kuid kogu taskuraha sõime sõna otseses mõttes esimesel päeval maha. Saime kaks praadi ja kaks õlut ja oligi raha otsas. Ülejäänud päevadel olime sunnitud luksuslikus hotellitoas vaikselt pakisuppi keetma.
  Kuidas Te nüüd Venemaale esinema sõidate? Venelaste mastaabid on nii võimsad, et kui artist tellitakse sünnipäevale, siis tuleb ta sinna ikka t?arter-lennuga.
  Mitu plaati Teil on? Kui suured on tiraa id? Kümne aasta jooksul olen teinud 16 CD-d. Tiraa?ide kohta ma ei tea midagi öelda. Ma pole kunagi huvi tundud. Venemaal on piraatlus nii suur, et polegi mõtet neid numbreid taga ajada.
  Kas olete kunagi käinud tööl? Oma elu jooksul pole kordagi tööl käinud. Kohe, kui lõpetasin polütehnilise instituudi, võeti mind küll tubakavabrikusse Leek meistriabiks, kuid siis jäin lapseootele. Hiljem olin Mistra tööliste nimekirjas, et saaks tööraamatu. Tööl aga pole ma kunagi käinud.
  Aga Teie kasukaäri? Selle müüsime maha, kahel toolil ei saa istuda. Loomulikult olime (Anne Veski koos oma mehe Bennoga ? toim) esialgu entusiasmi täis ja mõtlesime, et investeerime veidi raha. Pidime saama hea diili Vene firmaga, kuid see kukkus ära ja nii kadus ka perspektiiv.
  Kuidas lõõgastub Anne Veski ise? Kõige parem puhkus on kodus. Alati, kui saabun koju, panen kohe sauna kütte, mees teeb hõrgutava toidu ning kutsume naabrid külla. See on maailma parim lõõgastus!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.