Eda-Liis Kann • 11. oktoober 2005 kell 22:00

Royal Service on Eesti mainekaim üritusturundusfirma

Turu-uuringute ASi korraldatud maineuuringus hinnati vaid Üritusturundusagentuuride Liidu (ÜTAL) liikmeid. Veebiankeedi küsitlus viidi läbi selle aasta septembris. Uuringus osales 185 ettevõtet, kuhu kuulusid nii ÜTALi kliendid kui ka turundusteenuseid aktiivselt tarbivad ettevõtted.

Kõige kõrgemaks osutus Royal Service?i maine, madalaimaks aga Tequila oma. Väga kõrgelt hinnati ka 2005. aasta Äripäeva üritusturunduse TOPis I ja II kohta jaganud Event Mastersi mainet ning ka Broadline?i ja Sinise Elevandi mainet.

Broadline?i puhul hinnati teistega võrreldes kõrgeimaks ideelahenduste kvaliteeti ning projektijuhtimise ja ideelahenduste tulemuslikkust.

Events Masters sai aga teistest kõrgemaid hindeid hinna ja kvaliteedi suhte ning projektijuhtimise kvaliteedi osas.

Samas kõige mainekama agentuuri Royal Service?i hinna ja kvaliteedi suhet hinnati keskmisest madalamaks. Küll aga tugevalt üle keskmise hinnati ideelahenduste ja projektijuhtimise kvaliteeti ning nende tulemuslikkust.

Keskmisest oluliselt kõrgemalt hinnati ka Orangetime?i projektijuhtimise kvaliteeti ja ProMaMa hinna ja kvaliteedi suhet. Samas aga ProMaMa projektijuhtimise ja ideelahenduste tulemuslikkust hinnati kõikidest agentuuridest madalamaks.

Hetkel kuum