• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsungi kasum kukkus kolmandiku võrra

  Samsungi kolmanda kvartali kasum oli 1,9 triljonit woni (23,5 mld krooni). Ettevõtte tegevuskasum kukkus 22 protsenti, 2,1 triljonile wonile. Samas käive kasvas 1,4%, 14,5 triljonile wonile. Tulemused vastasid ootustele.
  ?LCD-teleriekraanide puudus, kõrgemad mobiiltelefonide hinnad ja tugev kiibinõudlus tõstavad kasumit neljandas kvartalis,? lubas ettevõtte investorsuhete juht Chu Woo Sik.
  Turuväärtuselt Aasia suurima elektroonikatootja prognoos võib vähendada kartusi, et elektroonikakaupade hinnad langevad edasi.
  ?Samsung on konkurentidest ees ja genereerib stabiilselt kasumit suurendades toodangut, samal ajal kulusid kärpides, et vähendada hinnalanguse mõjusid,? ütles CJ Asset Manangementi fondijuht Lee Kun Hak. ?Neljanda kvartali väljavaade näib positiivne.?
  Osalt oli Samsungi kasumi languses süüdi täiendav 200 mln dollari suurune trahv, mida USA valitsus nõudis DRAM-mälude hinnakartellkokkuleppes osalemise eest. Möödunud aastal pani firma seetõttu kõrvale 100 mln dollarit. Samsung nõustus maksma rikkumiste eest kokku 300 mln dollarit.
  Maailma suuruselt teine LCD-tootja teatas, et selles kvartalis kasvab nõudlus ekraanide järele 7 protsenti ja see viib telerites kasutatavate ekraanide puudujäägini, mis võib kesta kuni tuleva aasta kolmanda kvartalini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
TextMagic saatis sõnumi investoritele – aeg märkima hakata
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.