Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Spordiennustus ja EOK asuvad võitlusse kihlveokuritegude vastu hea sõna abil

  EOK president Mart Siimann tõdes eilsel pressikonverentsil, et ?mitteausa mängu element on tunginud sporti? ja samuti liikunud spordiennustusse internetis. ?On kahtlusi, kuid mitte fakte, et Eesti spordis on peetud kokkuleppemäng eesmärgiga teenida kihlvedudega raha,? ütles Siimann. Tegemist on Eesti jalgpalli meistriliiga paari nädala taguse kohtumisega, kus Tartu Merkuur kaotas väidetavalt meelega Tallinna Dünamole, kuna mõned Tartu klubi mängijaile lähedased isikud panustasid ennustusportaalides suuri summasid vastasmeeskonna võidule.
  Siimanni sõnul ta Eesti esimese sedasorti skandaali detailidest rääkida ei saa, sest algatatud on kriminaalasi. Samas esitasid nii Spordiennustus kui ka EOK alaliitudele ja spordiklubidele ausa mängu üleskutse ehk mitte lubada sportlastel, treeneritel ja abipersonalil osaleda enda või esindatava võistkonna sportlikku sooritust puudutavates kihlvedudes või rahalise panusega ennustustes.
  Loomulikult ei saa üleskutse takistada seaduse rikkumist, küll võimaldab see vältida alusetut kahtlustamist, ütles Siimann. Ta lisas, et Eestis pole praegu ?ausa mängu? mõttes moraalset regulatsiooni.
  Internetipõhise spordivõistluste totalisaatori Spordiennustus juhatuse liige Sven Kolga lausus, et spordiennustuste käive ja mängijate arv kasvavad pidevalt. Poolteise aasta eest alustanud Spordiennustus tegi oktoobris ligi 4,5 mln krooni käivet, aasta lõpuks prognoositakse, et püsiklientide arv ületab 12 000 piiri.
  Tänavusest haarab Spordiennustus Kolga sõnul lisaks hulgale rahvusvahelistele mänguliigadele kõiki Eesti sportmängude sarju, novembris lisandub saalihoki. ?Eesti liigade vastu on huvi suhteliselt suur. Kui alustasime, siis ei lootnudki, et Eesti sport võib pakkuda sellist huvi,? märkis ta. Kõige suurema käibega neist on Eesti korvpalli meistriliiga.
  Kui tavapärane mängukäive on Kolga sõnul 60 000?70 000 krooni, siis näiteks Kalevi ja Rakvere PK vastasseisu ajal oli mängus 117 424 krooni. Spordiennustuse seni suurim ühene võit on 60 000 krooni, mille siinne ennustaja teenis, pakkudes õigesti Rootsi hokiliiga kahe mängu lõppseisu.
  ASist Spordiennustus kuulub 80% EOK-le ja 20% Soome hasartmängufirmale PAF.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Analüütik: „Vali mind, vali minu maksud!“ – palun, ärge tehke!
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
USA aktsiaturg trimmis kolmapäevast hüpet veidi väiksemaks
Kui kolmapäeval rallis USA aktsiaturg oodatust madalama inflatsiooninumbri toel viimase kolme kuu uuele tipule, siis neljapäeval sulgus turg esialgse suure tõusu järel väikeses miinuses.
Kui kolmapäeval rallis USA aktsiaturg oodatust madalama inflatsiooninumbri toel viimase kolme kuu uuele tipule, siis neljapäeval sulgus turg esialgse suure tõusu järel väikeses miinuses.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Rahasadu! Graanul Investi omanikud võtsid kümneid miljoneid dividende "See oli osa tehingust"
Graanul Invest maksis läinud aastal dividendideks 45 miljonit eurot, kopsakas omanikutulu on Eesti ettevõtluses läbi aegade üks heldemaid.
Graanul Invest maksis läinud aastal dividendideks 45 miljonit eurot, kopsakas omanikutulu on Eesti ettevõtluses läbi aegade üks heldemaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.