• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võluv klassika Viinist

  Tänasel Estonia kontserdisaalis toimuval kontserdil on ühendatud Viini klassiku Wolfgang Amadeus Mozarti ja hilisromantiku Gustav Mahleri looming. Solistid on viiuldaja Arvo Leibur ja aldimängija Daniel Raiskin.
  Muusikud tutvusid tosinkond aastat tagasi Hollandis töötades. Sealt sai alguse nende sõprus ning nüüd leiavad nad igal aastal võimalusi koos esinemiseks. Hollandis elav Daniel Raiskin on tuntud ka dirigendina. Arvo Leibur on Euroopas nõutud nii viiulisolisti, kammermuusiku kui ka kontsertmeistrina. Oktoobris sai ta Eesti Muusikanõukogu interpretatsioonipreemia panuse eest ERSO kõlapildi kujundamisse ja silmapaistva solistitegevuse eest.
  Mahler on helilooja, kelle kogu olemus kiskus sümfoonia poole. Tema 9 sümfoonias on ulatuslikud helimaalingud, mis kütkestavad erakordse nägemusjõuga, millesse on segatud annus maailmapõlgust ja huumorit, sama võluv on tema muusika kõlailu.
  Mozartilt saab kuulda avamängu ooperile ?Võlu­flööt? ja kontsertsümfooniat viiulile, vioolale ja orkestrile.
  Autor: Kersti Inno
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Inbank kaasab uute võlakirjadega lisaraha
AS Inbank alustab täna uute 10 aastase tähtajaga allutatud võlakirjade avalikku pakkumist, teatas Inbank börsiteate vahendusel.
AS Inbank alustab täna uute 10 aastase tähtajaga allutatud võlakirjade avalikku pakkumist, teatas Inbank börsiteate vahendusel.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.